MAANANTAI 5.6.
Lihapataa kreikkalaiseen tapaan (L, G)
Broilerin koipi-reisiä (L, G)
Nakkikastiketta (L, G)
Bataattisosekeittoa (L, G)
TIISTAI 6.6.
Pannupihvejä (L, G)
Maksakastiketta (L, G)
Kasvislasagnettea (L)
Kermaista lohikeittoa (L, G)
KESKIVIIKKO 7.6.
Uunimakkaraa (L, G)
Igorin kanaa (L, G)
Lohipastaa (L)
Pinaattikeittoa (L, G)
TORSTAI 8.6.
Smetanapossua (L, G)
Unkarilaista kanapataa (L, G)
Kevätkääryleitä (L)
Hernekeittoa (L, G)
Jälkiruoaksi: Pannukakkua (L)
PERJANTAI 9.6.
Burgundinpataa (L, G)
Kanawokkia (L)
Makkarakastiketta (L, G)
Juustoista paprikasosekeittoa (L, G)
LAUANTAI 10.6.
Oopperapihvejä (L, G)
Lohimurekepihvejä ja tillikastiketta (L,G)
Broilerikiusausta (L, G)
Sipulikeittoa (L, G)
Jälkiruoaksi: Omena-kaurapaistosta (L, G)
SUNNUNTAI 11.6.
Metsästäjänleikkeitä (L)
Pippurikanaa (L, G)
Kebabkiusausta (L, G)
Katkarapukeittoa (L, G)
Jälkiruoaksi: Mangovaahtoa (L, G)