Lounas MA-PE 10.30-15.30, LA-SU 11.00-16.00.
Lounaslista
Kaikki käyttämämme naudan, porsaan ja broilerinliha on suomalaista
MAANANTAI 30.1.
Lihapataa kreikkalaiseen tapaan (L, G)
Kievin kanaa
Höyrynakkeja (L, G)
Bataattisosekeittoa (L, G)
TIISTAI 31.1.
Pannupihvejä (L, G)
Maksakastiketta (L, G)
Punajuuriaurajuustopaistosta (L,G)
Kermaista lohikeittoa (L, G)
KESKIVIIKKO 1.2.
Uunimakkaraa (L, G)
Slaavilaista kanapataa (L,G)
Texmex-kasvispastavuokaa (L)
Pinaattikeittoa (L, G)
TORSTAI 2.2.
Smetanapossua (L, G)
Unkarilaista kanapataa (L, G)
Kevätkääryleitä (L)
Hernekeittoa (L, G)
Jälkiruoaksi: Pannukakkua (L)
PERJANTAI 3.2.
Burgundinpataa (L, G)
Broileripyöryköitä currykastikkeessa (L)
Keittiömestarin makkaravuokaa (L, G)
Juustoista paprikasosekeittoa (L, G)
LAUANTAI 4.2.
Oopperapihvejä (L, G)
Kanakastiketta (L, G)
Lohilaatikkoa (L, G)
Nakkikeittoa (L, G)
Jälkiruoaksi: Rommirusinamoussea (L,G)
SUNNUNTAI 5.2.
Metsästäjänleikkeitä (L)
Pippurikanaa (L, G)
Kebabkiusausta (L, G)
Katkarapukeittoa (L, G)
Jälkiruoaksi: Mangovaahtoa (L, G)
TERVETULOA RUOKAILEMAAN! |