MAANANTAI 16.5.
Lihapyöryköitä kermakastikkeessa (L, G)
Smetanabroileria (L, G)
Silakkapihvejä (L) ja tilli-kermaviilikastiketta (L, G)
Riistakeittoa (L, G)
TIISTAI 17.5.
Valkosipulihärkää (L, G)
Kanaa cordon bleu
Kasvis-nachovuokaa (L, G)
Keittiömestarin tomaattikeittoa (L, G)
KESKIVIIKKO 18.5.
Paholaisenpossua (L, G)
Makaronilaatikkoa (L)
Makkarapihvejä (L, G)
Kana-kookoskeittoa (L, G)
TORSTAI 19.5.
Pyttipannua Bellmannin tapaan (L, G)
Voissa paistettuja muikkuja (L)
Peruna-bataattivuokaa (L, G)
Koskenlaskijan porkkanasosekeittoa (L, G)
PERJANTAI 20.5.
Härkää bulgogi (L, G)
Lasagnea (L)
Pizzabuffet (L)
Sienikeittoa (L, G)
LAUANTAI 21.5. Jälkiruoaksi: Kinuskirahkaa (L, G)
Wieninleikkeitä (L)
Hapanimeläkanaa (L, G)
Meetvurstikiusausta (L, G)
Parsakaalisosekeittoa (L, G)
SUNNUNTAI 22.5. Jälkiruoaksi: Vaniljaista sitruunavaahtoa (L, G)
Hawaijinpihvejä (L, G)
Paahdettua kanaa ja säräjuureksia (L, G)
Janssoninkiusausta (L, G)
Palsternakkasosekeittoa (L, G)