MAANANTAI 18.9.
Lihapyöryköitä ruskeassa kastikkeessa (L, G)
Aurakanaa (L, G)
Jauhelihaperunavuokaa (L, G)
Kasvissosekeittoa (L, G)
TIISTAI 19.9.
Koskenlaskijan jauhelihapihvejä (L, G)
Pyttipannua talon tapaan (L, G)
Kevätkääryleitä
Kermaista kalakeittoa (L, G)
KESKIVIIKKO 20.9.
Possua kermapippurikastikkeessa (L, G)
Rapeita kalaleikkeitä ja tillikermaviilikastiketta (VL)
Pizzabuffet (L)
Juustoista paprikasosekeittoa (L, G)
TORSTAI 21.9.
Punaviinihärkää (L, G)
Voikanaa (L, G)
Punajuurivuohenjuustovuokaa (L,G)
Hernekeittoa (L, G)
Jälkiruoaksi: Pannukakkua (L)
PERJANTAI 22.9.
Porsaan ulkofileetä bbq-kastikkeessa (L, G)
Kanaviillokkia (L, G)
Makkarakastiketta (L, G)
Pinaattikeittoa (L, G)
LAUANTAI 23.9.
Bearnaisepossua (L, G)
Broilerleikkeitä ja currydippiä (L)
Savulohikiusausta (L, G)
Peruna-purjososekeittoa (L, G)
Jälkiruoaksi: Mangovaahtoa (L, G)
SUNNUNTAI 24.9.
Karjalanpaistia (L, G)
Valkosipulikanaa (L, G)
Kebabkiusausta (L, G)
Katkarapukeittoa (L, G)
Jälkiruoaksi: Suklaamoussea (L, G)